Prva stran  
  V akciji  
    Foto  
    Video  
    Audio  
    Računalništvo  
    Optika  
    Navigacija, GPS ure  
    Šport in prosti čas  
    Dom  
  Razprodaja  

Največ fotografij naredim z:
0
Zrcalno refleksnim fotoaparatom.
Fotoaparatom z izmenljivimi objektivi (ICS).
Večjim kompaktnim fotoaparatom.
Žepnim kompaktnim fotoapatom.
Mobilnim telefonom.

MIXI CARAVANING
Mixilab
Zastopstvo/prodaja
Nikon
Canon
Sony
Fuji
Olympus
MINOX
NOVOFLEX
Kaiser
LensBaby
Raynox
Tokina
Copal
Hoya
Nissin
Pqi
GreenClean
TechnoLine

Poštni spisek
Vpišite vaš e-mail:

Alpen Gaudi

 
Vaša košarica je trenutno prazna.Pozdravljeni! Ste nov uporabnik?
Prijava olajša uporabo trgovine.

Trgovina

Pogoji


O nas

Info

Cenik

Forum

MixiLab

Nahajate se v: Mixi

  Na začetno stran   Izbran je slovenski jezik   Select English language   

Pogoji poslovanja


Nakupovanje    Dobavni roki    Reklamacije    Zaupnost podatkov   
Pogoji poslovanja
   Garancija   

Pogoji poslovanja
 
Pred uporabo spletne trgovine morate pazljivo prebrati pričujoče Pogoje poslovanja. Z uporabo te spletne trgovine izrazite svoje strinjanje z omenjenimi pogoji. Če se z njimi ne strinjate, Vas prosimo, da ne uporabite spletne trgovine www.mixi.tv.

 Zavedati se morate, da je vse, kar boste videli ali prebrali na tej strani, zaščiteno kot industrijska lastnina, če ni drugače navedeno in da smete njeno vsebino uporabiti samo v skladu s temi Pogoji poslovanja. M Caravaning d.o.o. ne daje jamstva ali zagotovila, da ne boste z uporabo gradiv, ki so prikazana na tej strani, kršili pravic tretjih oseb, ki niso v lasti M Caravaning d.o.o. ali z njim povezane. Slike so lastnina M Caravaning d.o.o. ali pa ima M Caravaning d.o.o. dovoljenje za njihovo uporabo. Uporaba pričujočih slik z vaše strani ali s strani od vas pooblaščene osebe je prepovedana, če ni izrecno dovoljena s temi Pogoji. Vsaka nepooblaščena uporaba slik lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij.
M Caravaning d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala le točne in ažurne informacije, vendar pa M Caravaning d.o.o. ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletne trgovine.

 

 To stran uporabljajte in po njej brskajte na lastno odgovornost. Niti M Caravaning d.o.o., niti katerakoli druga oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, izdelavi ali posredovanju te strani, ne more biti odgovorna za povračilo kakršnekoli neposredne, posredne, naključne ali posledične škode oziroma plačilo globe zaradi vašega obiska te strani ali njene uporabe. Ne da bi kakorkoli omejevalo zgoraj navedeno, bo veljalo, da vam je vse, kar se nahaja na tej strani, posredovano "takšno, kot je" brez kakršnekoli izrecne ali zakonsko predpisane garancije, kar velja tudi za garancije za tržljivost blaga, njegovo ustreznost za določen namen ali nekršenje pravic drugih. Podjetje M Caravaning d.o.o. ne prevzema tudi nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovorno za kakršnekoli poškodbe vaše računalniške opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe, brskanja po njej, prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, tekstov, slik in video ali avdio gradiv iz te strani.

 

 Trgovina www.mixi.tv ni preverila vseh strani, ki so povezane s to spletno stranjo in zato ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je na kakršenkoli način povezana s to spletno stranjo. Pri vseh vaših povezavah z drugimi spletnimi stranmi ali mesti nosite sami celotno tveganje.
M Caravaning d.o.o. ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče Pogoje poslovanja z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne revizije Pogojev poslovanja so zavezujoče za vas, zato vam priporočamo, da periodično obiskujete to stran in preverite tekoče veljavne pogoje, ki so zavezujoči za vas.


Pravno obvestilo
 
Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja M Caravaning d.o.o. oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani.

Omejitve uporabe materiala 
Upravljalec te strani je podjetje M Caravaning d.o.o., ki je ustanovljeno na podlagi slovenske zakonodaje in ima svoj sedež v Sloveniji. Po tej strani lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko prenesete s spleta v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, prenesti na splet, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja M Caravaning d.o.o., kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike in avdio ter video vsebine.

Druge politike
M Caravaning d.o.o. spodbuja stranke, da skupaj obiskujejo tgovino. Otroci, mlajši od 18 let, naj pred sporočanjem naslova za elektronsko pošto ali drugih osebnih podatkov vprašajo za dovoljenje svoje starše ali skrbnike.

Piškotki (Cookies)
 Celoten sistem prijavljanja, košarice in nakupa poteka preko sejnih piškotkov (session cookies). To so piškotki, ki so na vašem računalniku shranjeni le v času dokler uporabljate našo stran. Ko zaprete brskalnik ali ko poteče vaša seja (nekaj ur) se tak piškotek izbriše z računalnika. Piškotki so popolnoma nenevarni, saj ne puščajo nobenih sledi na računalniku, so pa pogoj za pravilno delovanje strani.
 Sistem uporablja tudi navadne piškotke, ki na vašem računalniku ostanejo dlje časa (trenutno je vrednost nastavljena na 2 leti), ti pa se zapišejo le v primeru, da ob prijavi izberete opcijo "Avtomatska prijava". Na vaš računalnik se zapišejo trije piškotki (ime, priimek, email), ki pomagajo sistemu da vas ob naslednjem obisku prepozna. Ti piškotki se zbrišejo ko pritisnete gumb "To nisem jaz" oz. Drugo povezavo, ki jasno navaja, da se želite odjaviti oz. končati z delom, kot prijavljen uporabnik. Ti piškotki niso nujni za pravilno delovanje strani.
 Uporaba piškotkov je postala industrijski standard. Našli jih boste na večini pomembnejših spletnih strani. www.mixi.tv ne uporablja piškotkov za potrebe trženja. Piškotki, ki jih uporablja www.mixi.tv, so namenjeni samo za pomoč pri vašem nakupovanju.
 Več o upravljanju s piškotki si preberite v pomoči vašega brskalnika. 

Trudimo se, da je napak na spletni strani čim manj, vendar so napake možne in niso izključene tako v ceni kot v opisih.
Pridružujemo si pravico, da lahko cene in opise spreminjajo brez predhodnje najave.

V kolikor na naši spletni strani najdete napako (napačen opis...) nam to prosimo sporočite na e-mail (ali prek obrazca za kontakt pod Info) in napako bomo skušali odpraviti v najkrajšem možnem času.


Mixi vam želi lep dan in ugoden nakup
Cene izdelkov so informativno preračunane v slovenske tolarje po tečaju zamenjave 1 evro = 239,640 tolarjev.


© 2001-2017 - Vse pravice pridržane.
Razvoj in izvedba: Domenca d.o.o.