Prva stran  
  V akciji  
    Foto  
    Video  
    Audio  
    Računalništvo  
    Optika  
    Navigacija, GPS ure  
    Šport in prosti čas  
    Dom  
  Razprodaja  

Največ fotografij naredim z:
0
Zrcalno refleksnim fotoaparatom.
Fotoaparatom z izmenljivimi objektivi (ICS).
Večjim kompaktnim fotoaparatom.
Žepnim kompaktnim fotoapatom.
Mobilnim telefonom.

MIXI CARAVANING
Mixilab
Zastopstvo/prodaja
Nikon
Canon
Sony
Fuji
Olympus
MINOX
NOVOFLEX
Kaiser
LensBaby
Raynox
Tokina
Copal
Hoya
Nissin
Pqi
GreenClean
TechnoLine

Poštni spisek
Vpišite vaš e-mail:

TechnoLine ponudba vremenskih in temperaturnih postaj ...

 
Vaša košarica je trenutno prazna.Pozdravljeni! Ste nov uporabnik?
Prijava olajša uporabo trgovine.

Trgovina

Pogoji


O nas

Info

Cenik

Forum

MixiLab

Nahajate se v: Mixi

  Na začetno stran   Izbran je slovenski jezik   Select English language   

Pogoji poslovanja


Nakupovanje    Dobavni roki    Reklamacije   
Zaupnost podatkov
   Pogoji poslovanja    Garancija   
Zaupnost podatkov 
 M Caravaning d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vse podatke in gradiva, ki jih boste posredovali ob naročilu ter nadaljnih komunikacijah, v elektronski obliki v spletni trgovini MIXI in le-teh ne bo v nobenem primeru posredoval tretji osebi. Posredovani podatki bodo uporabljeni le za dostavo, komunikacijo ter izdelavo ponudb in računov. Arhiv nakupov in podatkov lahko uporabnik vidi v svojem profilu.

Varnost
  Spletna trgovina www.mixi.tv, ki teče na sistemu Košarica, katerega razvija Domenca d.o.o., zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Za varovanje prenešenih podatkov od prijave v sistem do nakupa, uporablja naša spletna trgovina posebni varnostni protokol s 128-bitnim ključem. Gre za najvišjo možno enkripcijo podatkov, ki preprečuje, da bi kdorkoli prestregel podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino (gesla, osebne podatke, telefonske številke, ipd.).

 Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbita podjetji Domenca d.o.o. in EON (Telemach d.o.o.). Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku ponudnika.piškotkih

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. 

Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke namesti spletno mesto www.mixi.tv:

LASTNI PIŠKOTKI:

1 Sejni piškotek za prijavo in identifikacijo; čas trajanja: seja, lastnik:www.mixi.tv

PIŠKOTKI ZUNANJIH PONUDNIKOV:

1 Piškotki za merjenje obiskov spletne strani (Google Analytics) __utma__utmb, __utmc, __utmz; čas trajanja: do dve leti, lastnik: Google

Zgornje informacije so zapisane na dan 12.6.2013 in se lahko spremenijo.

Kako lahko zavrnem in zbrišem piškotke?
Piškotkov ne uporabljamo za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Kakorkoli, če želite, lahko piškotke zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več informacij glejte funkcijo "Pomoč" v vašem brskalniku. Prosimo upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če ne želite uporabljati piškotkov, jih boste morda zato morali aktivno zbrisati ali blokirati. Za informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov in podrobnosti o tem, kako zavrniti ali zbrisati takšne piškotke, se prosimo obrnite na priročnik za uporabo vašega mobilnega telefona. Vedite, da boste z zavrnitvijo uporabe piškotkov še vedno lahko obiskovali naše spletne strani, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.


Politika varovanja zasebnosti
 Želje in potrebe strank jemljemo resno. To predstavlja izhodišče za vse izdelke in dejavnosti trgovine www.mixi.tv, ki se odraža tudi v naši politiki varovanja zasebnosti. Pričujoča spletna stran zbira informacije izključno za interne potrebe. Te informacije ne bomo nikoli delili z drugimi ali jih prodali.


Mixi vam želi lep dan in ugoden nakup
Cene izdelkov so informativno preračunane v slovenske tolarje po tečaju zamenjave 1 evro = 239,640 tolarjev.


© 2001-2017 - Vse pravice pridržane.
Razvoj in izvedba: Domenca d.o.o.