http://www.mixi.tv

Novice  Nakupovanje (9.3.2006)Nakupovanje v spletni trgovini www.mixi.tv je zelo enostavno ter varno

Kako dodam artikel v nakupovalno košarico?

Željen izdelek, ki ga želite naročiti enostavno s klikom na gumb "Dodaj v košaro" dodate v košaro in pokaže se Vam vsebina košarice.
 V kolikor želite nadaljavati z nakupovanjem in v nakupovalno košarico dodati še kakšen artikel kliknite "Nazaj v katalog" kjer lahko po istem postopku dodate v košarico še kakšen artikel.

Vsakemu artiklu v nakupovalni košarici lahko pred nakupom spremenite količino ali ga iz nakupovalne košarice odstranite.

Gumb dodaj v košaro: Gumb dodaj v košaro


Kako nadaljujem nakup?

Ko imate v košarici vse artikle ki jih želite kliknite gumb "Na blagajno".
Tukaj nato izberete način plačila. Plačate lahko z:

-nakazilom (brezplačna dostava nad 300 €) Nakazilo lahko izvršite šele ko dobite potrditev naročila na Vaš e-mail. Nakažete lahko preko spleta (Link, Klik, ProKlik...) ali z nakazilom preko položnice, zaželjeno je tudi, da nam pošljete potrdilo o plačilu (faks ali e-mail).

-gotovino ob dostavi V tem primeru plačate 3€ poštnine.

Več o načinih plačila si lahko preberete na tukaj.


Kje izberem način dostave in naslov za dostavo?

Ko ste izbrali željeni način plačila kliknete na gumb "Naprej (izbira dostave)"
V kolikor želite drugačen naslov za dostavo, kot ste ga navedli pri prijavi ga lahko dodate s klikom na "Dodaj naslov" v levem spodnjem delu ekrana.

Pri načinu dostave pa lahko izberete
-Redno dostavo (dostava naslednji dan po naročilu, vkolikor je bilo oddano do 15 ure in da je blago na zalogi)
-Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Žireh.

V kolikor imate pri naročilu še kakšne dodatne opombe in navodila jih lahko vpišete v polje za opombe.


Kje lahko vidim povzetek nakupa in kako dokončam nakup?

Ko ste si izbrali naslov in pa način dostave kliknite na gumb "Naprej (povzetek nakupa)"  Tu pregledate ali so vsi podatki pravilni ter dokončate nakup s klikom na gumb "Dokončaj nakup"


Kako vem, da ste naročilo uspešno prejeli?

V kratkem času nato dobite na Vaš e-mail potrdilo da je bilo Vaše naročilo uspešno oddano.
Ko bo nabavna služba sprejela vaše naročilo, Vam bodo poslali e-mail, da je bilo Vaše naročilo sprejeto.


Kje lahko spremljam status mojega naročila?

Za pregled statusa Vašega naročila morate biti prijavljeni v spletno trgovino. Status lahko spremljate v Mojem profilu v zavihku Moji nakupi. Vedno ko se Vašemu naročilu spremeni status prejmete tudi obvestilo na e-mail.

Možni statusi naročila so:
-naročilo v čakalni vrsti: Takoj ko oddate naročilo, se le-to shrani v čakalno vrsto, kjer čaka, da ga v obdelavo sprejme referent naše spletne trgovine.
-naročilo sprejeto: Referent preverja ali so naročeni artikli na zalogi, kako je z dobavljivostjo, preverja verodostojnost naročila ter ostale podrobnosti v zvezi z naročilom.
-naročilo potrjeno:Ko je naročilo potrjeno dobite na e-mail tudi obvestilo kdaj bo blago predvidoma pri Vas.
-naročilo zavrnjeno: Naročeni artikli na žalost niso več dobavljivi zato je naročilo zavrnjeno.
-blago pripravljeno za prevzem: V kolikor ste izbral način dobave osebni dvig to pomeni, da je blago pripravljeno za Vas in Vas čaka v naši trgovini v Žireh
-blago je odpremljeno: Naročeni artikli so bili predani kurirski službi. Datum dobave pa prejmete tudi na Vaš e-mail.


Kako vem kdaj bom naročeno blago prejel?

Ko je blago odpremljeno Vam pošljemo e-mail z datumom prejema pošiljke, tako da točno veste kdaj lahko naročeno blago pričakujete.


Oddal sem naročilo. Ali ga lahko prekličem?

V kolikor želite naročilo preklicati nas morate v najkrajšem možnem času poklicati na telefon 04/510 40 50!


Kako izdelek vrnem oziroma pošljem v garancijo?

V primeru, da z nakupom kateregakoli blaga niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni od datuma prevzema. O nameravanem vračilu nas morate pisno obvestiti najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga na e-mail naslov info@mixi.tv ali po pošti. Blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno in zapakirano v originalni nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa.
Vrnete ga lahko osebno ali po pošti (na lastne stroške) v 15 dneh po pisni reklamaciji. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Blago Vam lahko zamenjamo ali vam vrnemo denar najkasneje v 15 dneh od prejema pisne reklamacije. Zamenjava blaga za enako blago ni možno, razen če gre za blago z napako.


Vračilo blaga je možno tudi osebno v naši trgovini v Žireh, lahko pa se odločite za vračilo po pošti na stroške podjetja M Caravaning d.o.o., kar je možno le po predhodnem dogovoru, da M Caravaning d.o.o naroči dvig oziroma odpremo pošiljke od kupca. V nasprotnem primeru se vrnjeno blago ne sprejme oziroma ne plača stroškov dostave. Za dogovor o vračilu blaga pokličite na telefon 04 / 510 40 50.

Priporočilo: Pri odpiranju nove embalaže bodite pazljivi da je ne poškodujete in je tudi ne zavrzite stran, saj boste le v tem primeru lahko  vrnili  oz. reklamirali izdelek.Več na: http://www.mixi.tv

Natisni

http://www.mixi.tv     © Mixi Foto Video